Shoppen

Ben je eerder liefhebber van winkelen en wil je graag de modetrends opsnuiven in sfeervolle shoppingcentra in de buurt, zoals jij het wil:

 • Shoppen in Genk

  Wie wil winkelen in een sfeervolle en aangename omgeving, is in Genk op de juiste plaats. Genk telt verschillende handelscentra, ieder met zijn eigen karakter en sfeer.

 • Shoppen in Maastricht

  Voor ieder wat wils: dat is shoppen in Maastricht. Naast gezellig ook nog eens reuze handig. Omdat het shopgebied erg compact is, liggen de meeste locaties niet ver van elkaar.

 • Shoppen in Hasselt

  Een stad als Hasselt verlaat je nooit met lege handen. Flaneer langs etalages, snuffel in exclusieve boetieks en ontdek de nieuwste trends. De ideale bestemming voor een ‘shop till you drop’-dag!

 • Maasmechelen Village

  Fashionista’s kunnen hun kleerkast uitbreiden in de vele winkels van Maasmechelen Village. Ook in het overdekte M2 Shopping Center kan je terecht voor een nieuwe outfit.

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een perfect cadeau!

Bestel je bon via telefoon (089 214550) of via mail: info@lavendinepure.be.

Betalen kan per overschrijving op rekeningnummer BE53 9733 4841 6253 met vermelding cadeaubon en je naam, via bancontact of via contante betaling. Wij aanvaarden geen kredietkaarten.

Tot snel…tot puur genieten!

Reservatie

Wil je reserveren?

Vermeld in het contactformulier wat je graag wil reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren