Gastronomie

In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

 • Restaurant Mélange

  In een sfeervolle, gezellige ambiance kunt u volop genieten van (h)eerlijke gerechten. De attentvolle bediening dragen bij tot een onvergetelijk gastronomische lunch of diner. U luncht of dineert in het intieme restaurant of op het gezellig en fraai aangekleed terras.

  Bij mooi weer kan er buiten worden gedineerd op een terras, omgeven met watervalletjes en verse kruiden.

  Gelegen net buiten het centrum van Genk met ruime parkeergelegenheid.

  Ook Engelse, Duitse en Franstalige bediening.

   

 • U restaurant

  Restaurant U werkt uitsluitend met seizoensproducten, duurzaam gevangen vis en diervriendelijk geproduceerd vlees. Transparantie is het sleutelwoord, van product tot bereiding. Je neemt plaats rond de open keuken en kan de chefkok aan het werk zien.

  https://www.restaurant-u.be

 • Het Hutmoment

  Brasserie vlakbij onze B&B met lekkere Belgische keuken.

 • O’Geros

  “Gezellig delen, culinair genieten” stijl!:
  In mediterraans restaurant O Geros zijn culinair genot, een fijne babbel en een hartelijke lach thuis. Hun kleine kaart van pure mediterrane gerechten met Griekse accenten verrast je door zijn originele smaken. Laat je meevoeren naar het zonovergoten Middellandse Zeegebied.

 • Partaasch

  Partaasch is ontstaan vanuit de mijn van Waterschei. Het zwarte goud van het verleden is de kleurencode van Partaasch geworden: voornamelijk zwart, met subtiele toetsen van goud.

  Het restaurant is gelegen in Thor Park tussen twee mijnschachtbokken op het historische mijnterrein van Waterschei. Een bijzondere plek met een rijk verhaal…

 • La Dolce Vita

  verse Italiaanse keuken in het hartje van Genk centrum.Sfeervol romantisch decor, bereidingen met dagverse ingrediënten: vlees, vis, groenten…pioniers van Slow Food.

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een perfect cadeau!

Bestel je bon via telefoon (089 214550) of via mail: info@lavendinepure.be.

Betalen kan per overschrijving, via bancontact of via contante betaling. Wij aanvaarden geen kredietkaarten.

Tot snel…tot puur genieten!

Reservatie

Wil je reserveren?

Vermeld in het contactformulier wat je graag wil reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren