Covid 19 maatregelen

 • Covid 19 regels bij massage

  Onze massages verlopen volgens de hoogste veiligheidsregels, zoals aanbevolen door de overheid ter voorkoming van verdere verspreiding van Covid-19.

  Als massagetherapeute is Tine aangesloten bij en erkend door de Belgische Massage Federatie. Deze beroepsvereniging stelde een uitgebreid protocol ter beschikking.

  Zo kan je steeds gerust zijn dat we bij Lavendine Pure ten allen tijde de laatste richtlijnen inzake jouw veiligheid en gezondheid opvolgen. Jouw gezondheid is voor ons van het allerhoogste belang!

  We vragen je samen met ons volgende strikte veiligheidsregels te volgen:

  • Ben je ziek: verkouden, grieperig, hoesten,…bel alsjeblieft je afspraak af! Je bent weer heel welkom zodra je je beter voelt.
  • Draag een mondmasker voor je de receptie binnenkomt. Indien je geen masker hebt laat het dan vooraf even weten. We leggen je dan een mondmasker klaar. We vragen voor dit mondmasker onze aankoopprijs, dit is 1 euro. Ikzelf draag uiteraard een chirurgisch mondmasker.
  • Aan de voordeur zal een desinfecteerspray voor de handen staan. Ontsmet je even je handen vooraleer je aanbelt en binnen komt?
  • Kom op het afgesproken uur zodat er een minimum aan contact is met andere klanten; ben je te vroeg wacht dan even buiten of in de wagen.
  • Breng een groot badlaken mee voor op de behandeltafel. Ik voorzie ook reeds op voorhand speciaal papier op de tafels. De massagetafels worden volledig gedesinfecteerd na elke behandeling. Zo is het zeker veilig.
  • In de massageruimte staat een luchtzuiveraar geïnstalleerd. Deze meet continu de luchtkwaliteit en zuivert automatisch de lucht indien nodig.
  • Ook staat er een CO2 meter die continu het CO2 gehalte meet zodat we extra kunnen verluchten (ventilatiesysteem) als dat ook nog nodig zou zijn.
  • Tine neemt elke ochtend- vooraleer te starten, haar lichaamstemperatuur. Bij de minste verhoging van deze lichaamstemperatuur zal je afspraak geannuleerd en verplaatst worden.
  • Tussen de behandelingen door zal ik de klinken van de deuren en de trapleuningen ontsmetten. Ook het toilet zal zo vaak mogelijk gereinigd worden.
  • Breng zelf een flesje water mee. Wij mogen geen drankjes (glaasje water) serveren na de massage. Maar het is wel een goed idee om op weg naar huis alvast wat te drinken.
  • Na de behandeling zal Tine de ruimte verlaten en je opwachten in de receptie. We vragen je op je gemak aan te kleden en zelf naar de receptie te komen. We mogen de klanten niet langer dan nodig in de behandelruimte toelaten.
  • Graag gepast contant betalen, of via bancontact. Indien je dat wenst kan je vooraf overschrijven. Vraag in dat geval even naar het rekeningnummer en het te betalen bedrag.
  • Heb je vragen aangaande onze covid 19 maatregelen: Tine beantwoordt ze graag. Wij informeren ons continu om te zorgen voor onze gezondheid en die van al onze gasten en klanten!

  Alvast dank voor je medewerking! je bent van harte welkom!

Cadeaubon Lavendine Pure

Ben je nog op zoek naar een exclusief cadeau voor feestje, verjaardag of een andere gelegenheid?

Een heerlijke waardebon van bij Lavendine Pure is altijd een perfect cadeau!

Bestel je bon via telefoon (089 214550) of via mail: info@lavendinepure.be.

Betalen kan per overschrijving op rekeningnummer BE53 9733 4841 6253 met vermelding cadeaubon en je naam, via bancontact of via contante betaling. Wij aanvaarden geen kredietkaarten.

Tot snel…tot puur genieten!

Reservatie

Wil je reserveren?

Vermeld in het contactformulier wat je graag wil reserveren en je voorkeur moment. Wij checken je aanvraag zo snel mogelijk en bevestigen je aanvraag per mail met alle informatie betreffende je reservatie.

Reserveren