Activiteiten

Lavendine Pure ligt in het hart van Limburg, in het groene Genk, vlakbij Bokrijk en Hasselt. Ook ‘fietsen door het water’ ligt vlakbij onze B&B.

Bij ons kom je tot rust middenin de natuur, Lavendine Pure ligt aan de wandelnetwerk van het natuurgebied ‘De Maten’, dat behoort bij de ‘1001 wijers van Limburg’. Ook Natuurpark Hoge Kempen ligt op een boogscheut van onze B&B.

Of je nu fietsend of wandelend tot rust wil komen, cultuur opsnuiven, shoppen, bourgondisch genieten, zalig wellnessen of jezelf herbronnen tijdens een massage, het kan allemaal!

Puur genieten…bij Lavendine Pure!

 • Diner afhaaltips en terrasjes tips

  Diner afhaaltips en terrasjes tips

  In deze categorie vind je

  1. tips om lekkere (warme) gerechtjes af te halen.
  2. Ook vermelden we welke terrasjes vanaf 8 mei zeker een bezoekje waard zijn. Vergeet je plekje niet te reserveren!

  Hoe werkt de afhaal?

  Je bestelt, haalt af, servies en bestek staan voor je ter beschikking bij Lavendine Pure.
  Vervolgens kan je zalig met zijn tweetjes dineren bij Lavendine Pure: op het terras, in de tuin, in de ontbijtruimte, op je kamer…een drankje kan je in de honesty bar uitkiezen (eigen drank is helaas niet toegelaten)…

  Hierbij een overzicht per dag waar je heerlijk kan afhalen:

  maandag: Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar

  dinsdag: Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar, trattoria Salentini

  woensdag: Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, trattoria Salentini

  donderdag: De Griekse frituur, La Peña, Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar, trattoria Salentini

  vrijdag: De Griekse frituur, La Peña, Porta Via, Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar, trattoria Salentini

  zaterdag: De Griekse frituur, La Peña, Porta Via, Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar, trattoria Salentini

  zondag: De Griekse frituur, La Peña, Porta Via, Reyski’s foot and food, Giuliano’s, Ali Baba, Frituur de Hazelaar, trattoria Salentini

  Terrasjes die open gaan vanaf 8 mei:

  • trattoria Salentini: https://salentini.eatbu.com/?lang=nl
  • La Peña: https://www.lapenagenk.com/
  • De Griek: www.degriek.be
  • Reyski’s foot and food: https://www.facebook.com/pg/Reyskis/menu/?ref=page_internal
  • Partaasch: https://www.partaasch.be/
  • restaurant U: https://restaurant-u.be/
  • La Dolce Vita: https://www.ladolcevitagenk.be/
  Meer lezen
 • Lunch afhaaltips

  Lunch afhaaltips

  In deze categorie vind je tips om lunch gerechten af te halen of te bestellen. Je kan kiezen uit lunch die je kan meenemen (in een picknick rugzak) of een lunch die je bij Lavendine Pure kan opsmullen. Aan jou de keuze!

  Meer lezen
 • Covid 19 maatregelen

  Covid 19 maatregelen

 • Wandelen

  Wandelen

  Wie heerlijk wil wandelen, heeft in Genk opties te over. Je kan op verkenning in de grote Genkse natuurgebieden ‘ De Weyers’ met o.a. “De Maten” – ‘Natuurgebied Kiewiet’ – ‘De Teut en Ten Haagdoorn’ – Het Nationaal Park “Hoge Kempen” , …

  Meer lezen
 • Fietsen

  Fietsen

  Lavendine Pure ligt middenin het fietsnetwerk. Het is zalig te fietsen in onze prachtige omgeving en natuur. Je kan zelf je fiets meebrengen en veilig bij ons stallen (en opladen),of je kan een (electrische) fiets bij ons huren. Het netwerk bestaat uit fietswegen die met knooppunten met elkaar verbonden zijn. Op elk knooppunt is het mogelijk om je route aan te passen zodat je je fietstocht zo lang of zo kort maakt als je zelf wil. Het netwerk is in totaal 1.860 km lang, veel fietsplezier!

  Meer lezen
 • Shoppen

  Shoppen

  Ben je eerder liefhebber van winkelen en wil je graag de modetrends opsnuiven in sfeervolle shoppingcentra in de buurt, zoals jij het wil:

  Meer lezen
 • Touren of racen

  Touren of racen

  Heb jij ook zin om het mooie stukje Limburg met zijn prachtige natuur en historische sites te ontdekken? Wil je dit op een originele manier doen met een Vespa? Combineer heerlijk relaxen bij Lavendine Pure met zalig touren met een Vespa! Of kom karten op het circuit van Horensbergdam! Snelheid en avontuur gegarandeerd!

  Meer lezen
 • Cultuur

  Cultuur

  Duik het mijnverleden in en ontdek hoe de industrie van toen de basis vormt voor innovatie, creativiteit en kunst vandaag! Genk: verrassend veelzijdig! Bovendien leunt onze B&B Lavendine Pure aan tegen Hasselt en Diepenbeek…lees meer voor onze tips!

  Meer lezen
 • Gastronomie

  Gastronomie

  In Genk kan je lekker en gezellig uit eten gaan! Smaken vanuit de hele wereld kan je in onze buurt ontdekken…hierbij enkele culinaire tips die wij zeker een bezoekje waard vinden.

  Meer lezen
 • Honesty bar

  Honesty bar

  In de inkomhal van onze B&B bieden we je graag de mogelijkheid een streekdrankje of bio drankje uit te kiezen en ervan te genieten. Wij bieden deze drankjes aan aan democratische prijzen. De streekprodukten die we voor je koud gezet hebben, zijn stuk voor stuk Limburgse toppers. Zo heb je de kans om ook dit lekker stukje Limburg te ontdekken. Omdat we houden van puur en gezond, zorgen we ook voor verfrissende biodrankjes.

  We geven je graag wat achtergrondinformatie over een aantal streekprodukten waar wij trots op zijn dat wij ze je kunnen aanbieden.

  Meer lezen